tisdag 15 maj 2012

Vardagsmys

Det har varit lite aktivitet på bloggen på sistone, men det händer så mycket annat i mitt liv just nu. Jag lagar fortfarande en hel del mat som jag planerar att dela med mig av, men det får bli i mån av tid. Tills dess lägger jag upp lite frukostinspiration. 


Om ni tycker om yoghurt, kan jag varmt rekommendera den här. Krämig grekisk yoghurt som passar utmärkt till frukost med färska bär, nötter och honung. Vanlig grekisk yoghurt brukar ha en fetthalt på 10% vilket kan kännas lite väl mäktigt till frukost, medan den här "bara" innehåller 5% fett. Det är fortfarande betydligt högre fetthalt än vanlig naturell yoghurt och den är ganska mäktig, men i lagom mängd är den här yoghurten helt gudomlig. 

torsdag 3 maj 2012

Live from Princeton

Efter en helt underbar långhelg i New York har jag åkt till New Jersey för att spendera lite tid med Fiona som jag lärde känna under min tid i Sydney. Idag strosar jag runt i mysiga Princeton som kanske är mest känt för sitt Ivy Leage-universitet. Nu har jag precis tagit en paus i strosandet och slagit mig ner för en förmiddagsfika bestående av latte och lemon poppy seed scone. Eftersom datorn fick följa med passar jag på att ge er den här korta uppdateringen.